И на контакт центар од т мобајл кога ќе се јавам, од број на а1, ме предупредува исто, па никогаш не ми наплатиле ништо плус. Не може контакт центар да наплаќаат многу високи суми. И да наплаќаат, ќе е нешто минимално. Мое мислење е само
Девојче пишувам каков проблем имавме кога се јавивме, и ми кажуваш дека не може да наплаќаат. Сама не си ја пишав сумата на сметката што дојде. Контакт центар на T-mobile нема врска со ова затоа што од T-mobile на T- mobile вртиш. Nevermind, да не го тупиме на темава.
Девојче јас ти кажувам дека се јавував на евн исто, ама пред 2 год, и немав ништо плус на сметката. Од а1 на т-мобајл вртев, читај малку. Убав ден
Јас се имам јавувано два пати досега, еднаш 250 ден плус еднаш 500 ден плус на сметката дојде. Се наплаќа на евн 25 ден/мин.
Ауу а јас па не знаев дека се наплаќа овој број толку скапо. Кај нас често нема струја а ние често вртиме, работата ни зависи од струја и со време ни е врзана па затоа и одма реагираме. Ама па поима немав дека е изгор Знам дека некогаш имавме разлики во сметките големи, не ми текнало ич на ова
Дали некој знае каде можам да најдам ваков шал (бојата не е важна, должината и материјалот ми се важни)? https://www.instagram.com/reel/Caba156FaTW/?utm_medium=copy_link
Дали на овие две страни треба да се најавам со исто корисничко име и лозинка или посебно?На ППД се најавувам со акаунт што ми го имаат направено во ујп ама на е-даноци не можам со истото да се најавам.Треба ли пак да се регистрирам или како?
Знае ли некој дали важи уплата за Б категорија уплатена пред 5 години, часеви извозени, положени тестови, сега со доплата пр. да се возат часеви и потоа полигон, градска тоа што следи... ??
Во амсм ? Ако ти е таму уплатено не знам.. Ако чуваш уплатници да одиш кај детоил во седиштето на авто испитен да си прашаш. Часовите и првата помош важат доживотно .
А тестови? Во автошкола, не во амсм. Инаку да, ја чувам уплатницата, една е во готово платена , на нејзе има само потпис од директорот на автошколата.
Тестовите не во автошколата. Искрено не ни памтам во здружение вајда. Криво ми е и за тестовите, ама уплатава од 500€ ако не е изгорена, добро ке биде. Јас одамна мислев дека ништо не важи, а денес случајно ми спомнаа дека можно е да ми важат