Часовите и првата помош 100 % важи. Не сфатив дали и полигонот и градска ти се уплатени ама ако да земи уплатниците и оди во седиште па ќе ти кажат. Ќе ти треба ново лекарско исто. А зошто си баталила се ?
Уплатено ми е се. Извозив часеви. Полагав тестови, ги положив. Паднав на полигон, ама стварно јас незнаев да возам сеуште, не ни сакав да пробам пак. Сега ми треба, и во план сум одново да уплаќам, ама денес случано уз муабед ми кажаа дека уплатата ми важи, само ке треба да си уплаќам за плус колку часа ке сакам да возам, за лекарско, итн.
@Grasiela** ќе треба наново тестови, полигон па градска Тестовите важат 1 год од дента на положување.Гледам сте се тегнеле горе со членката.Прост е одговорот. И наново прва помош пошто важи 18 месеци.Може се променила твојата состојба од пред 5 години досега. Значи пп, тестови, полигон, градска-отпоново
Здраво, да не знаете некој што постава цевчиња за вц шољата да ја претвори и во биде? Претежно муслиманите имаат вакви, али си купуваат шољи што веќе имаат- а на мојова нема.
Сега ке треба значи 1000ден од час да плаќам за да возам, така мислам дека толку е цената, барем 10 часа да извозам зошто скоро и заворавив да возам ...
Да..или ако имаш некој другар/ка замоли, подобро нив за гориво дај им некој денар, и на Кале паркингот (ако си од Ск) вежбај со нив.Ја и така праев.По 1200 час ми зимаа, и ми пукна филм
Јас полагав 5 години по зимање часови. Ми бараа лекарско само ново. Извозените часови ми се важеа, не ти пропаѓаат. Зимав дополнителни зошто имав заборавено.