Уф, па околу 1000 чинам за час. Не ме држи за збор, сум заборавила. За тестови па ич не ми текнува. Мене ми требаа дополнителните зошто менував и школа, првата беше ужасна.
Дечки едно прашање,има една приватна компанија, која има фирми во Скопје и Битола и се вика Sympatel ,на германски јазик. Па дали имате некоја информација,овде се бараат луѓе кои познаваат германски јазик,така пишува доколно е да знаете германски јазик.И дали некои има некоја информација дали познавањето го Ниво Ц е доволно за оваа работа?Јас знам германски јазик онака како што сум учела на училиште до ц1 ниво.Па заинтересирана сум за ова .
Предложете ми салон некој за чупање на веѓи, каде што ќе ми го направи обликот како што сакам. До 300 денари да е. Релација Ѓорче, Влае или Карпош.
По која цена се движат становите под кирија што се изнајмуваат во Скопје (за едено лице)? И дали може да се најде работа?
Дали имаме посна павлака? Ја гледам спитико павлаката во делот за растителни е ставена, ама не сум сигурна. Ми се јаде бурек па да знам до што да го искомбинирам
Има на Violife растителен производ на база на кокосово масло. По вкусот потсеќа на павлака. Го имa во Веро.