Каде можам да проверам колку треба да биде важноста на пасошот за патување во Србија? Се работи за дете,откако би се вратиле за 4 дена истекува...
Мислам дека тоа, не знам што трошоци има друго. Тоа нето бруто разликата што е мислам. Придонеси што ги викаат. Искрено не знам многу точно да ти објаснам, извини.
Мислам дека нема да е проблем. Јави се на броевите за закажување за пасоши и прашај. Или евентуално во МВР. 3 месеци да има важност е за ЕУ колку што знам. За Србија возрасен и со лична карта би можел, така што нема логика детето со важечки пасош да не може.
Може да ја осигура, не мора да работи. Се плаќа и здравствено и пензиско осигурување Висината на надоместоците зависи од висината на основната плата на која што ќе биде осигурана Ако те интересира нешто повели прашај
Пратка од Али, уште на 7ми стигнала овде, денес е 19ти и абер немаат. Да ѕвонам во понеделник или да идам таму или шо да праам?
Добро нит се убедувам нит ништо, само ти кажав од искуство што нарачувам подолго време е мн ретко се има десено порано да ми стигне.
Дада знам Не ме сфаќај грешно.Викам дека не ми се чека толку.Прошлиот пат кога покажа дека стигнала пратката, отидов си ја земав, ми рекоа многу сум брзала.Сеа кога чекам на нив абер нема, а 600-700 м ми се од дома
Препорака за онлајн страна од каде што можам да порачам камери за видео надзор за надвор од кој сте задоволни.Благодарам
Знае ли некој зошто во мое осигурување ми пишува дека имам осигурување ама не ми е јасно што е ова важност на осигурување? И има дата до крај на следен месец
Дали може да ми пиши некој поискусен околу продажба на недвижен имот, да размениме мислења? Ви благодарам премногу!