Зашто кога ќе кликнам каде што пишува не ја надгледува повеќе темата, повторно ми стигнуваат известувања кој пишувал таму?
Тие кај зелен пазар или евентуално Бела Виста(во ГТЦ и буњаковец) често се наоѓаат рамки на 50% попуст.
Скапи се Бела Виста, а и рамките што ги продаваат као демек бренд, еднаш ги проверував, 'бренд'. Нигде на друго место освен кај нив ги нема тие наводни 'брендови'.. Шкарт, исто како од пазар, а рамките се од 3000 денари нагоре и тоа со попуст.. Геталдус се добри знам, ама не знам како се со цени, не би требало да се многу скапи.
Види на Инста Icebbf. Јас не сум имала контакт со него, ама провери, мислам дека е добар од тоа што гледам на профил кај него.
Рамки од 1000-2000 денари на пазар или во оптиките до зелен пазар тие се поврзани. Јас имам од бела виста рамки веќе неколку години и ги платив 3000ден од smarteyes и сум презадоволен. Геталдус во главно имаат брендови шо значи изгор цени, можно е и таму да има евитни по 1000-2000, ама во главно се брендови. Доколку мислиш дека “брендовите” произведуваат квалитетни рамки изгуглај за luxottica тоа е италијанскиот произведувач на најголем дек ид брендираните рамки и ќе видиш колку се квалитетни и начинот на кој ги изработуваат.
Здраво, сакам преку m banking од стопанска банка да извршам уплата пп 30 исто на корисник на стопанска банка и кога го пополнувам прозорецот (тие што имаат на стопанска знаат како е) стиснувам процесирај, и ми се појавува доле,, Статус на налог: се процесира". И понатаму не знам што да правам а пари ми немаат повлечено. Којј знае ве молам за помошш
Остај го така, во работно време на банката ќе ти се повлечат парите и ќе бидат префрлени таму каде што треба.
Имате ли искуство со Nama.mk? Дали тоа што сте го порачале сте го добиле како што сте го очекувале и во исправна состојба? Скептик сум за интернет порачки и затоа јас да си прашам
Јас немам порачувано, една пријателка неколку пати има порачано и се било океј, а и таа беше задоволна. @cresa-jagoda исто овдека иди на лупата, пребарај за нив https://www.facebook.com/groups/352007579448002/?ref=share
Оди на ,,Налози", и сите со датум денешен и утрешен (зошто денес е недела) провери ги. Ако имаш повеќе од еден, избриши ги. Остави еден, кој ќе се реализира утре наутро.