Оптиките на Зелен Пазар поскапи се од оптики во ГТЦ. Ицо особено изгор е. Ич не ги препорачувам. Истите рамки и стакла за дете во Ицо ги плативме 6500, во оптика Орбис во ГТЦ до 3000 максимум плаќаме, стално има попусти.
Дали работи катната гаража ( со црвено нешто )непосредно до Националната и универзитетска библиотека во Скопје? Карши судовите, не од позади
Дали некој знае каде може да се најдат боици за цртање на лице во Скопје?Во Џамбо има? Благодарам однапред.
Ако физичко лице префрли поголема сума на пари на моја сметка, треба да се пријавува данок на тие пари?
Предлог добра шивачка што би се нафатила да ми го среди овој фустан? Целиот е набран со ластик од страните, ама ми е голем и долг и веројатно тоа значи целосно распарање... Една веќе ми рече дека не би се нафатила, што е фер од нејзе. Искрено не знам дали вреди да го правам, ако чини колку уште еден фустан, ама барем да имам каде да прашам.
Здраво, каде да најдам флекери/прекривки за двосед, тросед? Порано имаше во Веро, Рамстор.. ама сега не најдов. Ниту на пластичарска. Каде има сигурно ако сте виделе? Фала