Битпазар Овие мислам дека се готови. Ако имаш ерфраер стави ги на 10/15 минути (можеш и замрзнати), стави малку зејтин/путер и мешан зачин и топ ќе биде. А на скара ако ги ставиш, екстра ќе испаднат. Баба ми купуваше, задоволна е. Што се копа и прави пред Тренд во Сити Мол?
Зошто не работат кам маркети? Гледам денес луѓе одат до влезна врата и назад си се враќаат… со жолта лента затворена врата. :/
https://telma.com.mk/2022/03/22/збунети-купувачи-жолти-ленти-на-марке/ Се збори дек УЈП ги затворило поради неправилности во работење
Здраво. Имам проблем со гледањето на снимените серии на телевизорот. Кога идам да ги гледам сериите кои сум ги снимила ми излава ова. Дали знаете како да го решам?
Здраво за да се добие дозвола за работа мора да се има потпишан договор од работникот? И за колку време се добива отприлика?
Neznaev kade da prasam... Dali za vadenje na dokument za neosuduvanost treba da se odi do sud , ili preku policija se vadi nekako , zapoznajte me so detalite ,ve molam, se so treba da znam pred da odam , kade da se obratam . Blagodaram od napred .
Агенција за заштита на потрошувачи.Веднаш им оди инспекција. @Компир Манџа АХВ е Агенција за хартии од вредност
Само основните судови издаваат. Ти треба молба за уверението (таму се пополнува), фотокопија од лична карта и се плаќа околу 300 денари.
Едно прашање, поради јаки болки сега треба на ехо на абдомен да одам, а по два дена и на КТ. Но, само што ми дојде циклусот, знае некој за сигурно смеам да идам или не?
Јас мислам дека нема да ти се исплати. Или ќе те фати колку нов фустан или нема да се добие истиот модел. Барем од моето искуство. Смееш.