Можеш онлајн и да го земеш од управата за водење на матични книги. Јас така направив онлајн поднесов и го земав од управата, скоро беше тоа иако е пандемија управата работи, само отворија и подрачни единици во општините.
Да, сакав да кажам дека иако е пандемија институцијата работи, дека можат луѓево да вадат извод да функционираат на таков начин да знаат дека може така.
Каде да се запишам на часови онлајн да учам германски а да е признато во Германија? Дали преку образовниот центар Визија е признато?
Дали е точно дека доколку пропадне банката каде што имам пари до 300.000денари државата ги враќа парите?
Се сликав за возачка дозвола во понеделник на 28.03, што мислите дали би ми ја дале ако отидам во МВР во понеделник нареднава недела?? Прашувам бидејќи одма ги ставаат да се обработат а демек треба 10 дена да чекаш, така и за лична карта датум на изработка одма наредниот ден од коа се сликав беше...
За 10 работни дена треба да е готова. Јас имам одено и порано и била готова. Можиш да одиш да провериш.
Има ли некаде да се продаваат само потпунки за спортски градници? Старите ми се упропастија од перење во машина.
Копирај го пејџ линкот на видеото и на нов таб напиши download youtube video и отвори страни за симнување видеа и пејстирај го таму и ќе се симне.
Каде да најдам гравирано или натпис со текст ве каниме за кумови ? Најдов едно ама 300 ден е парче, мислам мн е