Јас имам видено покана каде што цвеќето и благото се прешкртани, стрелка грепки. Знаковно се беше прикажано Не ми е глупаво, дома кога стигна поканата и кога видовме ништо не ни значеше, дека секако не планираа домашниве благо или цвеќе, па не купија ни грепки.
Јас лично не би, незгодно ми е Но, не ми е глупо да ми пише некој во покана дека би сакал така. Јас носам обично цвеќе, мерак ми е. На последната свадба се мислев, младенците беа такви, сакаат грепки ама не нагласиле, па викам ај да не се глупирам. Реално, па и 50 ден да добиеш на грепка, подобро е од тоа да имаш куп цвеќе кое венее.
Само скината или фали делче? Примаат по банките но зависи од тоа колку е оштетена ти враќаат помал износ од вредноста на банкнотата
Идеја за роденден на 1 роденден, каде што сте кумови. До која сума е поклонот? Искрено не знам до која сума треба да биде, немој да е малку , за многу секако никој нема да рече
https://forum.femina.mk/threads/Куглање.33694/ Тука зборевме баш пред некој ден. Изгледа во ГТЦ, во Капитол и во Борис уште има куглани, за друго место не знам.
Во Капитолот ја нема оддамна кугланата,не сум проверила скоро ама знам затворија и не сум чула да отвориле...за другитее места не знам.
Доколку не се тужени до сега застарени се. Доколку се тужени нема застарување. Рокот за застарување е една година по доспевањето на фактурата, доколку во тој период доверителот нема поднесено кај нотар или суд долгот е застарен. Доколку ви дојде НПН од нотар ќе го обажалите и судот ќе го поништи НПН ( жалбата задолжително ја прави адвокат во спротивно се одбива како нецелосна ) За сите дополнителни информации можеш да ми се обратиш тука или ЛП.
Сакам да ја донирам косата. Дали некој можеби има некој информации, каде можам да се обратам или како оди тој процес?
Сеуште ли е потребен сертификат за влез во Cineplexx? За во молови знам дека не е , но пред 3 недели баш за Cineplexx ни побараа.