2D дигитална проекција: Понеделник - Четврток - 170 2D дигитална проекцијаa: Петок - Недела + празник - 190 2D дигитална проекција: Студенти - 160 2D дигитална проекција: Групи (минимум 20 лице) - 120 2D дигитална проекција: Лица со посебни потреби - 100 Деца / Семеен филмски клуб – дигитална проекција - 130 Деца / Семеен филмски клуб – 3D дигитална проекција - 190 3D: Понеделник - Четврток - 240 3D: Петок - Недела -260 3D: Студенти -210 3D: Групи (минимум 20 лице) -180 3D: Лица со посебни потреби -160
Каде освен во Рамстор да најдам сосови, преливи или како и да се викаат, за тестенини, чипс или со што и да се јадат? Значи ми треба нешто друго освен Heinz, по можност поефтина варијанта, зачинето, да не е лут, и да бидат готови да не мора да се готват зошто не можам сега и тоа да правам а и плус сакам да си го имам за во било кое време во фрижидер. Препораки некои? Имам од Рамстор еден од лук и е одвратен, ко мајонез со некоја чудна арома, па ако има некој пробано од другите да ме посоветува вака кој да го земам? И дали во Доминос може да се купат само сосчињата или мора цела пица да ја нарачуваш?
Јас го користам овој сос, а од него има и лута варијанта. Цената му е 87 денари и го има во сите маркети. Исто има убави сосови на Балила ама тие се поскапи.
Женски кај можам да најдам анатомска перница? имаше едно време во џамбо ама знаете дали има уште? која цена се и кај да барам?
Како да сфатам поздрав од тип што го запознав Октомврито(се имаме на фб, се имаме лајкнато по некоја слика) и е другар на дечкото на мојта цимерка. Биле заедно на кафе и се распрашувал така како и е на цимеркава на факултет и уз муабетот прашал и за мене и ме поздравил, а пак дечково од цимеркава го зезал нешто за мене. Како да го толкувам поздравов ако има некое значење или само онака како поздрав да не му обрнувам внимание? Поверојатно е второво, ама сакам да слушнам и друго мислење...
Ова на сликава е големо пакување, јас помало купувам. Од Тинекс го земам, и не е скап воопшто. Босилекот му дава добар вкус. Не се пржи и нешто слично, само во фрижидер го чуваш.
Потхитно ми треба некоj koj се разбира од информатика или што завршил информатика. Ако има таков ве молам да ме изкоментира прелу Лп. Наjмногу е xитно. Фала од напред.
девојки ве молам ако имат некоја од Ресен одма да ми кажит дали заврши панагурот или уште денеска трајт ! ///????????? на интернет страната ..,,,преспана ,,некако не е јасно напишано сакав да одам ама сакам 100% да сум сигурна дали имат нешто денеска на 25.11 ?
Ај ако има некој добар сметководител од повозрасните членови нека ми пише ЛП сакам да го прашам нешто :geek:
ќе ми помогните ептен доколку добијам одговор . Знае ли некоја колку пари кошта да се извади Потврди за остварената нето плата на вработените членови на семејството и заверување на нотар ?
Ако го однесеш до 10 саат сабајле (или 12 часот зависи до пошта кога прави пратка) стига следен ден, а ако го однесеш после 12 часот тогаш за 2 дена. Цената зависи од грамажа на писмото и до каде оди. Ако е во рамки на РМ тогаш не е повеќе од 50-60ден. (зависи колку е тешко писмото) а ако е надвор од државата зависи во која зона е земјата до каде патува писмото.
Потврдата е безпари, ја вадат од раотните организации каде работат. Претпоставувам ти треба за стипендија. Заврката на нотар за вакви работи е 100-150 денари, претпоставувам е еден лист тоа.