Не сум Ама сеа годинава почнаа да ми растат Дали дека зголемив внес на протеини Господ знае, не ми смета.Само чудно ми е
Вообичаено растат за време на пубертет и бременост. Мислам на млечните жлезди. Зголемен внес на протеини комбиниран со вежби за зголемување на маса на пекторални мускули можат да направат хипертрофија на мускулите, шо и не е така лошо.
Искрено јас од 80Б скокнав на 85Б/90Б корпа на градник. Ми пораснаа кога влегов во 30ка и мене ми беше чудно ама ете. Нови градници 80Б стојат во фиока мали ми се.
Се молам бар уште малце Лажат кога ќе речат дека женското тело прекинува да расте после првото добивање(требаше ко 12 годишо да останам) а јас сега највеќе се развив. Има надеж за сите.
Не знам во кој свет живееш ама повалкано нешто од да прибираш гулаби е само стаорци да прибираш. Изметот им е штетен за луѓе и привлекува и други штетници како лебарки и бубашбави. Буквално статус на штетници имаат на места низ светот гулабите и се огромен проблем на урбаното живеење
Не можам да најдам посоодветна тема, прашањето ми гласи: - дали имаме некој кој се разбира во увоз на производи? @referentka ако постои посоодветна тема, сели ме
Дали имате искуство со фирми за изработка на беџови за моминска вечер? Најдов неколку на интернет ама позитивни искуства би ми значеле многу. И битно ми е да се брзи во изработката, оти во сабота е закажано, а денес почнавме да се организираме (знам дека е касно, ама тоа е).