Не се сеќавам колкава беше провизијата за подигање од банкомат, ама нема друга опција. За жал. Затоа секогаш вадев ќеш и така си одев од Словенија дома. Ако сака да праша колку ќе биде провизија има онлајн чат на нлб клик, или нека отвори на сајтот има за која држава колку е.
Да не ги има некој овие фармерки зелени од IVERI купено или видено да ми каже или прати слика какви се и дали се многу широки доле?
Е како бе така? Јас во Словенија вадам пари на НЛБ банкомат (македонска сметка) без провизија, зарем не би требало да е исто и обратно?
Масна материја е што ја задушува косата и со тек на време не им дава на други состојки да пенетрираат во влакното @Biodevojka мислам дека можи тука да помогни
Прави неприроден филм на косата со текот на времето се појавуваат проблематики како масен скалп или суви врвови или двете...Како и да е има филмогено дејство а во никој случај не ја негува или заштитува косата.
Тешко, зависи колку го имаш носено, дали е изгребан, пола цена можи да извадиш, менвав златно ланче кое не беше носено, проценката ми беше малку повеќе од половина од сумата купена, така да за сребро потешко али пробај на повеќе места