Барај од оние патиките за трчање. Со дупчиња се, лесни скроз. Ги има и во продавници наједноставни, околу 1000 се. Мене такви ми се погодија. Ако сакаш ќе ти сликнам.
Во Њу Јоркер со фискална сметка ќе ми заменат ли фармерки кои што не ми одгпвараат за нешто друго? Вчера се купени утре ќе одам?
Девојки дали работи некое диско во недела денес или кафич? По можност до 1 часот или покасно да работи. И ако има Предлог за некој да не имате?
Скечерс на попуст имаш и за 2500-3000, не знам кои си ги гледала ама новите модели им се по 4-5-6000 што за патики не е воопшто многу особено ако имаш мака како што пишуваш. Не губат на форма ниту квалитет, се перат во машина и се како нови. Го користиме и јас и мајка ми. Таа исто има проблем со левата нога, плус носи 41. Откако зема скечерс е преродена. Еден пар го носи по 3-4 години без проблем, без да сменат облик ниту мекост. Јас ги носам и за надвор и за теретана. Ми траат исто по неколку сезони, не ми се кинат, меки се, но бидејки имам повеќе пара патики не носам едни исти секој ден, па се позачувани. Најтопла препорака имаш за скечерс од мене особено моделите со мемори пена.
Каде да купам подна и столна ламба со едноставен дизајн и релативно ниска цена? Ми треба конкретна продавница, многу сум ограничена со време и движење. Во Хомакс нема нешто што ми се допадна…
Скапи се ама ќе ги носиш повеќе време. Не си играј со ногата, особено со петата бидејќи можеш да си направиш други проблеми. Преголемото оптеретување на нозете може да доведе до страшни болки и отоци. Слушај паталец.
Зошто неможам да се најавам на инста??????? Ми вика "Please wait few minutes before try again". Стварно незнам шо му е ќе земам ќе фрлам и телефон и све. Не му е прв пат вака да ми праи од вчера вријам од нервозааааааа.
Да провериш да не имаш шилци, со рентгенска снимка се утврдува тоа. Иначе и јас сум фан на Скечерс, години наназад само такви купувам, презадоволна сум од моделите со мемори пена. После долго стоење имав болки во кичма, со Скечерс немам таков проблем откако почнав да ги носам и на работа наместо медицински кломпи. А трајни се, навистина, и вредат за цената. Често и на попуст ги има.
Zdravo ne znam dali prasanjeto e za ovde no kje prasam dali smetka za struja ako ne se plati do kraen rok, ako e na ime na sopstvenikot na stan koj e vo raboten odnos dali moze da mu se odbie od plata taa suma koja treba da se plati smetka? Pozz