Мајка ми е полна со шилци и има голем проблем поради тоа. Од walkmaxx нема болки може да оди и е задоволна.
Vo bankata kaj sho zema Plata se pravi traen nalog....primer Ako zema Plata na 15ti a rok na plakjanje za smetka da e na 22(karikjiram so datumive)kje si go ostavi iznosot na smetka I kje mu gji povlechet.....
Не знам дали прашањево ми е за овде зашто има теми за мобилни, ама ајде да си прашам. Дали некој знае како на iphone да направам да ми се вртат песните една по друга без да морам сама да ги менувам? Немам посебна апликација за таков плеер. Имам една папка и таму ми ги симнува како да симнувам некакви документи.
Zdravo, ne znaev kade da go postavam prashanjevo, vajda vo tochna tema prashuvam. Belo sako pogreshka otide vo mashina so shareni i dobi svetlo plavi fleki. Ja probav da gi iscistam ama neuspeshno. Planiram da go nosam na hemisko utre. Ako ne uspeat ni oni da gi izvadat flekite bi mozela li nekako da go prefarbam svetlo plavo ili crno? I dali nekade u Skopje farbaat profesionalno?
Инсталирај itunes на компјутер, и со кабелче ќе си ги префрлиш на телефон, имаш на гугл step by step, и потоа ќе можеш да си ги слушаш преку Music.
Здраво Треба да пратам 250 евра за турција со western или ria ми спомнаа и плус нешто ама не запамтив Имам прашање до вас колку ќе ми земат провизија со која да пратам ќе е помалку провизијата? Ви благодарам
Ria и Money Gram ако можеш земаат помалку провизија.Види на нивна страна има да израчунаш колку провизија ќе ти земе.
Здраво, дали некој може да ми препорача добар сервис за машини за перење алишта? Конкретно моделот е Беко. Благодарам!