Потврдите за плати не се заверуваат кај нотар. За останатото, по 150 денари мислам дека е... ама не сум баш сигурна.
Да ти кажам право и мене чудно ми стана пошто тоа не е страшно нешто, го издаваат знам у сметководство во фирмата во 3 примероци, не е пример некаков важен документ. Инаку на Нотар заверуваат свашта, лист бел да однесеш со едно зборче ќе ти го заверат, или барем ќе ти направам верно на оригинал, што кошта околу 100 денари исто така.
Ај ве молам препорачајте ми фризер од Кавадарци ,за миење со маска, фенирање и пеглање, и по можност цена . Не сум од Кавадарци, а ми треба за на свадба. Плиис
Преку програмче, има повеќе, јас го знам youtube downloader. Спојлер http://youtubedownload.altervista.org/
Ај кој знае физика нека ми помогне Како дејство на магнетните сили на еден магнетен пол може да биде појако или послабо во зависност од друг магнет?
ве молам, да ми кажете веднаш кои документи се потребни за склучување на интернет договор на телекабел!!!!
Лична карта од носителот на договорот ако претходно да имаш вклучека кабловска тв преку нив, а ако немаш ќе мора и тоа да се приклучи.
Знае некој колку дена има валидност упутот? Минатата недела во вторникот извадив упут,ама утре сакам да одам дали ке ми важи?
Упат важи еден месец точно, мислам дека можеш да поминеш со тој упат ама прашај си го докторот, или па сега по ново може да е само за тековниот месец во кој е изваден.