Кај да најдам само бел пластелин и ако знае некој цена одприлика? Исто така, каде да најдам играчка/фигура на кит?
Јас ја имам 2 години, ја куцам стално, ама никаков бенефит не сум видел од неа, но и не трошам многу во Зегин. Во месецот максимум 10 пати што ќе одам во Зегин. Се исплати ако купуваш од кај нив скоро секој ден, иначе не.
Рандом прашање у врска со фб: Зошто на некого му се губи тоа last active..? На блиска особа пишуваше "active 3h ago" и наеднаш се изгуби тоа и не пишува ништо сега. Не сум блокирана ниту избришана од пријатели. Дали е можно да се изгуби статусот кога последен пат некој бил уклучен ако се наоѓа на место каде што нема добар сигнал?
Мислам дека е до опцијата, како што ти кажаа. Јас кај мене не можам да си проверам за да ти кажам, бидејќи вечно сум офлајн на четот.
A od iskustvo znam deka samite vraboteni vi gi zemaat poenite. Rabotev tamu, i ako ne znaete vi gi sobiraat pred da vi istecat. Oni tie poeni posle si gi kucaat za nivni potrebi ili ako se vo minus so nekoj proizvod so poenite go "isplakaat" proizvodot za da ne davaat pari od dzeb.
Nekoj da spodeli mislenje za platformata daily mk ,sakam da se pretplatam megjutoa skepticna sum bidejki sepak treba moi licni podatoci i sekako od transakciska,ne znam dali i kolku e bezbedno?
Само што ми кажаа дека имам зостер херпис на десната града. Дали некој има искуство да сподели нешто?
Мајка ми имаше на главата, да не те плашам но кај неа беше болно, пиеше антибиотик, и многу витамини за имунитет не ме држи за збор мислам и дека мачкаше нешто помина за некое време.