Еј ова до Веро го заборајв скроз :о баш ќе видам и на другите, сакам и магнет ама разгледница ми е онака приоритет. Фала.
Предложете ми сместување за 1 Мај 1-2 ноќи некаде на убаво место, да има по можност појадок или ручек нешто
Dali znaete dali mozam i kade da se javam za poplaka od servis za masina od agrotehna, znaci 2 nedeli me maftaat vaka taka deka ke dojdat i dvete sto krenaa telefon razlicno mi kazuvaat, mi prekipe denes...
За првачиња, кога треба да се предадат документите кои се наведени? Прво треба да добијат покана за во училиште, па тогаш ли се носат?
Zdravo, sakam da stavam 1500e za avionska karta na debitnata NLB a prijavena sum na minimalec, dali zemaat provizija il treba da se pravdaat tie pari
Сакам да прашам дали може да аплицирам за GreenPay картичка иако немам автомобил и сум студент? И ако може, нека ме упати некој како. Фала.
мислењево ти е 2015 ама пак, ако се сеќаваш.... немам диплома, имам сертфикат и уверение со положени испити. Не даваат диплома, а овој сертификат е признат мастерот низ европа, ама кај нас мора да има диплома. прво, универзитоетот не дава диплома, рангиран е на 300 место на светската листа, сите кои добиле уеврение го користат при вработување, ама кај нас морало диплома. Имаш некое вакво искуство?
Јас нострифицирам диплома пред 8 месеци, ми ги побараа стриктно сите документи наведени. Мора диплома со апостил печат од државата каде што е издадена.
Утре не смее да се гледа директно во Сонцето кога ќе биде затемнувањето? И кое време ќе биде отприлика се знае?
Не смее да се гледа диретктно поради очите. Можеш да се движиш но не и да гледаш. Јас како мала многу разбирав тогаш сакав да видам ама баба ми ме спречи на време. Дете шта чеш
Луѓе помош, што имам на фб направено па ми излезгуваат само омилени? Како да го вратам тоа на почетна да гледам се и сешто. Вака само објави од 9 личности гледам..
Ќе одиш на секој од профилите што ти се во омилени и во опции за следење(following) ќе смениш од see first vo regular.