Зависи кое карго, имаат различни цени. Не сум праќала, но ми кажале дека отприлика плус 30-40 денари ако го зимаат од врата.
Мислам дека би било подобро да ја свариш прво. Јас знам мајка ми кога праеше порано прво ја вареше малку од две причини. Прво, нели тиква не јадеме како јаболка така туку најчесто испечена, а второ исто како и поради твојата дилема бидејќи е тврда и можеш само соковникот да го расипеш. Подобро свари ја малку тиквата за да омекне доволно и потоа изблендирај ја.
девојки кои документи требаат за вадење државјанство? Или па можам да си го побарам од студентски и да го ископирам, се плаќа ако сакаш да го земеш? некаде низ форумов имаше некоја фемнка ставено линк што треба ама не ми текнува каде го видов.
Ми треба итно, немам време за пребарување во други теми. Кажете ми некоја страна што функционира да симнам клипче од јутјуб? Освен youtube downloader, затоа шт о не знам што бутур ми е - не сака да ми симне...
Аmino acid pills се амино киселински апчиња? и што е l-arginine? Пошто прочитав на интернет дека тоа l-arginine е природна киселина која помага за растење на коските. Па не ми е јасно кои се тие апчиња, дали има кај нас? Се разбира некој?
Ако може некој што е запознаен со испитување на процент на мускулна маса и процент на телесни масти во организмот да ме информира како одат тие работи, односно како се врши мерењето?
Не е исто мислам. Многу мала е разликата, барем за еврото така е. Прашај во 2-3 менувачници колку денари даваат за долар. Лани јас менував денари во евра и разликата беше многу мала. На околу 100 тина евра заштедив 30 тина денари. Така нешто беше.
Сакам да прашам дали во Скопје блиску до Кисела Вода постои продавница за Веницијалки(ролетни)?! Ако знаете ве молам детално да ми објасните,многу ми е потребно или пак ако не знаете каде се наоѓа дајте ми линк од нет кај што може да се види! Многу ве молааммм,итно ми е! Е вакви http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... ubppLCSZD1 Најовме една продавница ама не се убави боите многу се светли јас сакам темни како на сликава!Постојат во мк нели?
Мене ми кажаа 150 ден. за еден филм, траел 10 мин. Имало два филма за возрасни, хорор биле и два детски. И интересно било ама незнаев дека стварно, си помислив да не ме излажале
Убаво ти кажале, 150 денари е карта и не траат баш 10 мин, помалце траат. Имам идено 2, 3 пати и мислам дека изборот на филмови беше поголем, а не само 4 филма