Веќе подолго време се обидувам на фемина да ставам слика во некоја тема но ми вика не може да се изврши оваа операција поради слаба меморија. А мене телефонот не ми е ни до пола, имам уште многу меморија.
Не може од телефон барем така мислам. Јас си ја праќам сликата на фб на самата себе и после ја отварам во нов прозорец и го копирам тој линк па ја постирам тука. Ама ова од комплјутер.
Имам една ташна која што е океј, не е оштетена само патентот и е расипан. Дали некаде би можеле да ми го сменат и отприлика која цена е? Зошто не знам дали вреди да менувам патент или подобро нова ташна да купам. Оваа некако ептен практична ми беше и ми се свиѓаше, сакам уште една шанса да и дадам.
Здраво, пудрава ми ја купи сестра ми пред околу 1 ипол година, ја немам користено, сега ја најдов во фиока т. е само еднаш имам ставено што значи отворена е, има ли рок или? Гледам кај мене не пишува а вака ок е...
@Dream-Girl или на шнајдер. Јас класика проблем со патентите си имам, од 50 до 150 денари кај маалски шнајдер ме чини отприлика.
Zdravo denes eden poznanik stavi slika od nekoj natprevar od formula imase li vo sk nekade takov denes znaeli nekoj a nesakam nego da go prasam
wish.com/search...Rescue <--- директен линк 6-12 различни димензии - комплети, 30 секунди замена. 230 мкд со достава - комплет од 6-12.
Ако има Rhamnose во неа може и неограничено (100-200 години) да биде иста, но само во поновите има, и Франција уште нема, но ако не е згрутчена или шарена боја, не и е истечен рокот. (Rhamnose ја прави безсмртна кожата, од пред 10 години им кажавме и процесите на производство, и уште е ново, од само неколку извори може да се произведува, и се уште нема масовно за залихи, иако има 2-3 фирми што веќе почнаа да ставаат во производи за кожа) Google <--- линк