Ај некој да ми објасни како да уплатам ливче утре за Евровизија во sportlife, никад не сум упатувале до сеа и не знам како иде. Може и во лп.
Зошто секогаш кога ќе пишам смс пораки посебно на ајфон корисниците наместо текст кај нив се појавуваат прашалници?
Да си се јавиш во мобилниот оператор.Да не е кај нив грешката.Тие остави да си испитаат.Или пак да те насочат кон техничка служба.
Прашај дали некоја мобилара сака да ти го откупи, ама ќе е преефтино. Друга опција ти се сајтовите за рекламирање...
На ист производител нема прашалници. Code-binary други знаци употребуваат, основата им е или Јапан знаци или кина знаци, QNX го исфрлива, кодовите во последно време не можат да ги ускладат. Кога нема ист фонт, покажува прашалник, пример беше.
Кај да го купам на Ревлон спрејон, 10 во 1, за коса, а да не е ту мач? У ДМ е 945 ден, а 150мл е шишенцето, а ја на 2-3 дена мијам коса, не ми се исплати тоа Ама морам нешто, кажете некој сличен ако не, ја имам обичен на Балеа за заштита од топлина, и едно масло исто на Балеа со иста функција.
Барам шнајдерка која работи со корекции во Влае, Ѓорче некаде. Само да ми помине нешто на енглерица. Итно ми е за оваа недела.
Шнајдер Доне во Порта, или исто во Порта Влае, во прв ред на Партизанска што гледа доле, има една жена, према кружниот мислам беше
Имам проблем со мајкрософт тимс неможам да се најавам ми бара идентификација а јас имам нов телефонски број,каде да се обратам за помош дали да пишам на е индекс ..на угд сум.
Има некој користено вакво за исправување на кокалче? И кај да купам освен онлајн? Или дали кршење на коската би помогнало? Ептен имам на едната нога, и кога носам нешто шпицасти, а најчесто се штикли тоа, ми умира ногата..
Дали некој знае каква е ситуацијата за трета доза Ковид вакцина? Најблиску ми е поликлиниката Јане Сандански, ама не сум сигурна дали треба да закажам или можам како и за првите две дози кога имаше пунктови за вакцинација? Не сакам да им отидам така и да ми се развика некој во ходник.