Дали некој знае од каде може да се купи книга од издавачка книга Мартина? Ми треба една книга, ама незнам каде се наоѓаат продавниците..
Moжете ли да ми кажете некоја асална агенција за недвижности. Ако сте соработувале со некоја уште подобро, докажана некоја ми треба.
Добро утро девојки-ке ве замолам да ми помогнете? Дали некоја од вас знае каде можам да најдам покани за роденден за деца,нели во игротеките даваат таму али пошто ние ке славиме во кино па каде би можеле да најдам покани да купам,каде се продаваат знае ли некој??? фала ви однапред!!!
Имам видено покани во неколку книжари, па би можела да побараш во поголемите книжари би требало да имаат
Во секоја книжара можеш да најдеш покани. Можеш и во џамбо да ѕирнеш, сигурно има и таму. Нека ви е среќен роденденот и убаво да си поминете.
Фала ви многу на одговорите и на честитките,еве се припремаме полека за роденденот фала уште еднаш ,многу ми помогнавте и имајте убав ден
знае ли некој за наградната игра од JAFAA соковите да ми објасни кај да ги пуштам купоните и колку треба?
devojki ve mmoalm ke mozete da mi gi kazete valutive ve molam € £ $ fala odnapred izvineteme zza frontov
здраво на сите форумџики никогаш до сега немам шиено фустан и сакам да ве прашам од прилика колку пари би ме коштало шиењето ??????? со мој купен материјал фустанчето е над колена не е долг фустан фала од напред на одговорот, поздрав
^ Па види, кај секого е различно. Ама зависи и од материјалите и од моделот на фустанот. За обично кратко фустанче, обично цената варира околу 500/600/700 денари. И пак ќе кажам, зависи кај кого шиеш и што шиеш! И јас планирав да шијам фустанче, после ќе се јавам да прашам за мојот модел отприлика што цена би било и ќе пишам.
Ми требаат два совети. Вака, пред некој ден купив блуза која мноогу ми се допагаше, мегутоа е со една величина погплема од тоа штп јас вообичаено носам. КАКО да ја смалам, во стил да ја исперам со врела вода па да се собере .......или..........:-\ ??? Друго пак, летово ми донесоа од Америка фустанче ама величина помало. Има ли начин да го раширам за еден до два конфекциски броја?? Благодарам однапред!