Итно ми е.. сабајле имам закажано за пасош и л.карта, во меѓувреме ми излегува итна работа. Дали доколку отидам утре попладне би завршила работа?
Трошење пари, Грција (Мк уште помалце) немаат струја да функционира постојната преку Гевгелија. Грција не работат рудниците за јаглен (подолу од Битола во Грција) кои покриваа ~50% од потребите за струја на цела Грција. Затоа железницата/возовите идеа само до граница од Мк, после со возила на гориво понатаму во Гр. Си прават занимација градби (и да проработи ке биде за кратко).
Бидејќи темата за Полихроно е неактивна хаха Искуство со Полихроно? Конкретно JK Village? Закажав за Септември
Слична ситуација. Јас пред некој ден имав закажано за пасош во 17ч, но ми излезе некоја работа за во 17ч и отидов 3ч порано. Ме вратија, сите термини беа зафатени, луѓето си чекаа на ред, па така си се вратив подоцна.
Genetics traced - да добиеш по пошта “кит комплет“, 60 - 250 евра зависно кај кои, ова е листа гоогле Link network - листа гоогле, поврзување со податоци од сите што прават тестови, да се најдат попрецизно, ако мислиш правиот родител или роднина ти е во друга држава, тоа е додатно користење на нивни датабази во еден линк
Види туторијали на јутуб или на нет. Јас имав пробано за едни фармерки шо ми се стеснаа, во ладна вода ги тегнев па ги облеков на мене и седев во ладна вода и се вратија во нормала.
Me interesira dali seuste vazat starite diplomi dobieni od srednite ucilista? Konkretno mislam na diplomite od gimnaziite koi se dobivaat posle maturiranjeto i koisto se dobieni dodeka seuste bevme Republika Makedonija? Ili I toa se dokumenti koi morame da gi zamenime? Ne sum vo Makedonija, a mi trebaat diplomite, pa me interesira dali nekoj ima nekoja informacija ovde. Vi blagodaram!
Не е баш евтино. Картите што јас ги платив беа 100 и 150. Другите како вртелешките и слично можеби се и поевтини, не знам.