I feel you. Јас така си зезнав скроз нов, неносен, поло џемпер. Оттогаш, од кашмир и волна подалеку стојам.
Не можев да ја најдам темата, па ќе прашам тука. Сакам да отворам профил за мој ДДВ. Што треба да направам?
Онлајн/online не! Виндовс/њиндоњс/windows не! Сите DJ имаат внесено вирус-кради кодови бидејки превземаат готови делови од програми од други за да го состават комплетниот програм (и нешто знаат нешто не знаат) (слично GreenArrays GU41 4цм х 1 цм компјутер, не е бинари туку х3, свемирска технологија, тие што знаат и не ја развиваат, 600$ но кој знае е побрз и помокен од цела куќа на наса компјутери - Форт програмерски но со QNX имплементиран е чуда прави, но ... не знаеш во хард-чип што е направено тој што ке продолжи - чест на изузетци) Стави на USB од download линукс (можеш и од усб да го користиш), linux Lubuntu, linux Xubuntu, linux Ubuntu, linux Makulu. Првите 3 се Убунту, најповеке програми х10 од што има за Windows и повеке, од пиле млеко. Lubuntu, - најмал, најбрз Makulu linux - 8 линукси во едно, со еден клик си менуваш и изглед и врста Извади усб-то стави во џеб, носи во школо (поголема заштита дека портите се затворени према интернет).
Џабе волку текст кога ништо не сфатив. Освен дека може некој вирус да закачам. И еден сајт каде што пробував ми отвори милион прозорчиња и душа ми излезе да пробам да средам. На секое кликање ново прозорче. Ваљда на тоа мислиш. Значи готова сум.
Дечки ај ако знае некој или ако бил во ова Оasis Skopje да ми каже кај поточно се наоѓа?? Во Драчево некаде е мислам ама каде поточно?