Мало куче не се пушта надвор ако не е вакцинирано. Тоа со мувите значи има сериозен проблем. Провети ветеринарна амбуланта Миленици .
Стави му тацна/тањир млеко и потопи му ги ногите/шапите под ноктите во млекото, преку тоа ткиво се хранат. Ако нема сила да голтне од шприц или цуцла.
Стокомак, Кипер и Тера кај нас. Кам се страшни преваранти, една цена на рафт друга на сметка. И Тинекс некогаш имаат убави акции. Ние лично за родендени, имендени и слави земаме од Стокомак.
Ако си од Скопје, Денис во Аеродром. Значи мора да го види вет. Гуглај што е отворено или јави се кај некој вет нека те упатат негде. Пет вет, Денис: 070265872 Исто, ветеринарна клиника мислам дека работи и викенд. Еве ти броеви: (02) 3115 105, (02) 3115 756, 075 404 200
Ako seckas golema kolichina, za 2 minuti od plastichna flasha zashtita ---> 2 minuti videa (izvinete linux na usb, ne sum stavil kir.seushte)
Ич не е излишна пошо да беше дете ќе го земеше в такси/кола и одма на дежурен ќе го носеше. Исто и кучево. Тоа чим е мало се крева в раце, во кола или такси и на ветеринар ако не доаѓа истиот дома. Ќе ми го јадат кучето муви, а јас ќе чекам на форум некој совет да ми даде. Алармантна е ситуацијата чим дошла до тука.
Во моментот немав како да го однесам. Дојде брат ми подоцна и го однесовме со кола, ич да не се секираш. Прашав за да не седам со скрстени раце додека да дојде брат ми.
Дете ќе ти примат во такси, ама домашен миленик колку што знам ретко кој таксист ќе ти прими во такси.
Јас користев шампон од линијава, го земав од фризерката тогаш по нејзина препорака. Син е како мастило, прави лила пена како на сликата, и вршеше работа. Јас само него го користев за да не удира на жолто фарбаното. За прамени заборувам, ако е повеќе не знам дали колку ќе врши работа.
Дали на некој му да има има јавено бројов? Мене зимата ми ѕвона два пати, кренав не никој не зборуваше, туку само пијано свиреше во позадина. И потоа го блокирав и видов дека повторно пробал да ми ѕвони.