Не знаеше што ми е. Му даде инфузија и сега е подобро. Секако во понеделник ќе го однесам кај нашиот ветеринар. Битно му е подобро.
Избањајте го, можеби повраќало врз само себе и затоа муви му доаѓаат сега.. Можете и температура да му мерите, да видите да не има, вообичаено така им се случува на кутриња од дехидрација, од нешто што јаделе, или ако не е вакцинирано и е од улица, може парво да има.. Нека не биде многу во контакт со луѓе, изолирајте го, апче за глисти кога му дадовте последен пат знаеш?
Пред повеќе од три недели. Јас му споменав за ампулата во прав што му ја стави на крзното на брат ми девојката. Прво помислив дека од правот има лижнато ама ветеринарот ми рече дека не верува дека е до тоа. Инаку секако е изолирано. Јас уште одма земав да го освежам со вода кога го видов дека не реагира помислив дека му е од топлото дека надвор си седеше
Девојки каде точно во Лептокарија се наоѓа Сакам книги? Нон стоп имам поминувано од таму ама не се сеќавам да сум видела каде е. Значи ми треба точно, да не акам, затоа што работат до 21 само па нема да имам мн време да ги барам.
Јас го користев,мене повеќе на силвер ми доаѓа,што искрено и не ми се допаѓа многу. Затоа прво по малку стави си,секако пени да видиш дали ќе ти се допаѓа нијансата.
Можно е сега кога спомна и хормон минатиот циклус ми беше ужасно болен ко никогаш до сега…Планирам да напраам крвна слика и на гинеколог.Фала ти
Не воошто не слабеам брзо 3 до 4 кг месечно.Преферирам многу и овошје и зеленук и јаткасти плодови и семиња реално многу по добро се хранам сега него ли претходно..
Баш и така се хранам затоа и ми е чудно од што пошо сега се хранам многу по убаво него ли претходно.Ама можно е сепак да ми се некој хормони сменети како што кажа членката погоре.
Јас го зедов скоро, ама само 2 пати го имам употребено досега. Сив сјај дава, ми се допаѓа повеќе од субрината (друг немам користено за да направам споредба). Фризерот ми рече само еднаш неделно да го користам дека од прекумерна употреба може да даде виолетови тонови. Може да ми кажеш од каде е 390 ден, оти мене ме одраа 500?
Здраво! До сега немам перено патики во машина, само на рака. Патиките се бели и малку со мрежа, дали би можела да се оштети мрежата доколку ги ставам во машина?
Рандом ама, дали на апсолвентски забави пуштаат странска музика? Или само македонски песни се вртат? Да знам дали ќе си ја преседам забавата на маса.
Не, нема лила боја. Синото помага на блонд нијансата да не избива жолто. Не знам дали некогаш си користила ехотон, и он е со мастило боја. Јас мислам дека е составен дел од шампонот.