Позади Железничарот има една продавница за оружје, таму имаше порано, верувам дека сè уште продаваат.
Најдобро порачај си торта со 10 + парчиња. Јас секогаш порачувам барем 15 повеќе парчиња затоа што зависи колкави и какви парчиња сечат. Не знам за што ти е, ама ако е детски роденден понекогаш дечињата бараат и второ парче, да е за возрасни ќе му кажеш нема ама за дечиња друго е.
Оди во пет шоп и барај храна за мачиња, јас на моето (имаше околу месец кога го земав) му давав храна за бебиња мачиња
https://www.google.mk/maps/place/Ve...49d06f90a!8m2!3d41.9918886!4d21.4243859?hl=en https://www.google.mk/maps/place/Bi...1b7185b00!8m2!3d42.0020622!4d21.4232306?hl=en
Во Waikiki колку време има право на замена ако бројчето не е во ред? Дека земав поклон, деновиве ќе го давам, па да знам ако нешто не е точно дали ќе може да го сменат.
1 месец. Оди плус 10-20 парчиња. Особено ако имате прослава во ресторан, обавезно персоналот си зема некое парче за нив.
Имаш сајтови за симнување книги бесплатно во пдф, епуб и други формати. Пример z library. Ти треба само апликација за читање пример Freda и тоа е тоа.
Секој може да си го сфати различно веројатно е во позитивна смисла кажано, ама мене повеќе ми личи за бебе или дете да искоментираш жапче не би сакала некој така да ми рече мене хаха
Луѓе кажувајте спас не сум спиена два дена Ми рекоа и дека во уши влегувале , не знам дали е вистина ама ќеркичката има проблем со увцата , мозокот на сите страни
Ми се сврте во глава само што го/ја видов. Во кам има средство (мало плаво) во кесиче, за отпушување одвод, (Натриум хидроксид, жива сода), содржи мешавини од киселини (да не купуваш од земјоделска аптека, и опасни се киселини, дупки во кожа прават и облека за секунди) . Ке прочиташ упатство на кесичето, ке потепа све во цевка. Запушен ви е одводот некаде во одводните цевки до главна (има некоја крпа или слично) се таложи на тие места собир од храна, и таму се ствараат.
Лелеее мене коса ми се крена пред 2 недели по ламинат кога прошета ама беше огромна може 10цм, мм едвај ја утепа , со две нозе ја газеше...
Стави решетки на отворите на мивалник, када, секаде каде што имаш, јас имам уплав од вакви, брат ми го има и касано вакво, боли ептен, и јас се плашам за син ми За во уши не верувам, нема шанси, тоа те облазува или каса ако случајно ти е на рака, нога едвај можеш да ја тргнеш. Брат ми кога го касна на нога му беше, со рака не смееш да ја фатиш, па ногата ја маваше на сите страни, ама секако го касна . Одма тогаш и на доктор отиде му кажаа не биле отровни па не доби инекција. Инаку многу тешко се тепаат маж ми со чук ги има тепано
Не влага во уво ама опасни се. Неопотрид нешто така го кажаа,прашок е мислам ставаш секаде. Језиви се.