Стоногалка.Кај нас ги има секое лето. Баш маж ми пред некој ден купи средство неопетроид алфа, се раствара во вода,пишува точно во упатството и испрска кај лајсните на ламинатот и околу прозорите и вратите и во купатилото. Значи секаде од кај што може да излезе. После се затвараат прозорците и вратите на два три часа, ние за тоа време не бевме дома и откако си дојдовме отворивме да се излуфтира. Не е опасно средството за луѓе. Можеш и надвор да испрскаш од него. И нема да доаѓаат барем 2 месеци Језиви ѕверки се овие
Неопетроид не помогна,сега жива сода ќе пробам. Чкрапја - стоногалка.... очигледно од одводот ...и јас прв пат гледам толкава...
Ќе пробам уште жива сода во канализација , ако најдам само уште еднаш ќе викнам служба за дезинсекција ... полудев веќе.
Jа вакво да видам ќе умрам. Сигурно ќе го запалам цел стан до темел или пак, ќе се преселам некаде далеку...
Ти го разбирам стравот затоа затворајте ги дупките на лабавото,прозорци не оставајте отворено. Пишале над мене кое средство помага.
ми текна на една случка ко студент останав викендот сама во станот кај што живеев, во тоалетот видов гуштер, со трчање заклучив вратата фатив автобусот и дома си заминав, не пак вакво нешто
Стоногалка е. Отвори на гугл да видеш слики... ако смееш Јас прв пат кога видов кај нас ќе умреше од страв. Во сред ноќ се будам и гледам пред мене на ѕидот едно дупло поголемо од тоа на сликата. Маж ми едвај го утепа.
Бев недостапна па ми стигна порака дека имам пропуштрн повик од мобилен телефонски број. Се јавив на бројот ми вика -избравте непостоечки број. Како е можно ?
Нема, нот а вајбер намбер пишува. Ме чуди како звонал а бројот не постои секретарката вели кога звонав.