На пријателка и се има случено истово.. и ѕвонеле од некое од оние за наплата на долгови. Она кога ѕвонеше, бројот беше непостоечки. А они ја истероризираа од истиот број
Каде ги има овие? Се надевам не во Скопје! Како доаѓа лето страв во коски имам од бубашваби, прегрозни ми се. Уште вакви стоногалки фалат и шо вика @Matotheja станот да го запалам!
Дали повик од "приватен број" ќе може да се види бројот на апликацијата на А1 во деталната сметка на повиците?
Ама и да платиш мислам имаш увид откога ќе платиш, а претходно не. Пример, утре ако активираш од утре натака гледаш, денешните не. Иначе и јас не знам колку се плаќа.
Е па тогаш не вреди да активираш таква услуга за тоа што ти треба од претходниот период. Појма немам како идат сега овие работи. Знам порано,татко ми кога требаше за нешто идеше директно во тогашен Космофон,ќе платеше мислам 250 ден и му даваа детална сметка за претходниот месец. Сигурно има и сега некоја слична услуга.
Има да ама не излегува скриениот број на таа сметка. Имам прашувано во телеком пред некоја година затоа и ти пишав.
Па чудно ми е и мене ,сигурно не е нешто саглам. Ама немам ни долгови ни ништо за да ме бара таков број. Зарем постои ли опција бројот за дојдовни повици да си го направиш непостоечки ?
Каде можам да најдам вештачка ограда од таа со ливчиња што има по неа, по можност да праќаат по карго?
Сум напраила профил на твитер бог знае од кога. Не знам пасворд ни user name, а ми стигаат нотификации на маил стално. Како да влезам да деактивирам?
Ima besplatni aplikacii shto zvonat od PC od bilo kade vo svet i mozat da stavat izmislen broj (po avtomatizam). Sekade kade shto se upotrebuvaat odredeni stredstva za chistenje. Za bubashvabi dovolno e nekoe mashko na infuzii poveke da otishol i da ja izbriche porasnetata brada od posle infuziite i da ja frli na patos, ke im e kako katalizator, desetici ke se pojavat (deca na muz ti). Chkrapja e podruga, crvena e so podolgi nogi i najmalku 30 pati x30 e pobrza, raste na lozja, znae 5 m da pretrcha za 1,5 sekunda. Stonogalki se, no se antichki milijardi godini gentski e se stvaraat regeneriraat od substancite vo pochvata, porano najgolemite bile preku 2m. Chkrapljite od shekerot na ovoshjata, stonogalkite od raspadnata hrana, i mnogu se jaki, ne se otrovni ni vnatre ni na povrshina (dodeka bubashvabite imaat kup bakterii i bolesti na oklopot) no ako e 2m ke moze kako ajkula zelezo da pregrize kako konec (retko ili nikogash ne napagjaat luge). Od Iridiumot od pred 65 milioni godini zivotot pochnal od pocetok, od fungi/pechurki / algi/treva /drva/bubachki, i paralelno go gledash zivotot kako se stvaral pred milijardi godini pored veke opstanatiot i izmenet so milijardi godini. Se plaka 200-250 mkd mesecno, no nema da gi pokaze skrienite t.e. nepostoechki. https://rojalinvest.com.mk/ogradi-i-dvor mozda ima i kaj drugi. Obichno ako go pomnish/pamtish mailot so koj se imash registrirano mozesh da dobiesh nov pasword na toj mail (ako ne ti e izbrishan ili pasword zaboraven... no mozda i nego mozesh recovery). (na linux sum, nemam staveno kir)