Не знаев во која тема да го ставам прашањево... Од понеделникот почнав да работам и сум пријавена, а и сум студент. Со оглед на тоа дека веќе заврши семестарот, морам ли одма да се префрлам вонреден студент или може да почекам од септември, како оди тоа? И што документи се носат, знае ли некој?
Ај малку помош, ми треба број од една личност, му знам адреса, му знам име и презиме, каде можам да се обратам за број да ми дадат..
Бидејки се “квалитетен“ хардвер без лимитирани опции и без блокади, кај другите телефони и notepad и нови компјутери ставени се или блокирани пристапите кон некои “функции“, и изгледа како да ги немаат (а ги имаат и другите иако некои се 6,000 мкд со 6" екран) и заоблено рамно стакло, исто или слично како новите WIFI рутери дома што ги поставуваат (вероватно имаш и ти) немаш пристап директен до софтвер кој менува опции и можности на хардвер туку е како Windows и тоа што ти е на екран, само неколку опции за промени и гледање детали што-е-што. На ајфон можеш и Linux да инсталираш и крипто да копаш, додека на другите да го направиш тоа треба да знаеш програмерски јазици и хакерски, и експерт да си, со додатни опреми. Зошто: “другите викаат (по ново), сум бил платен да ти скратам, ти скратив, и сега ако сакаш тоа што било, плати!“ - иако старото постои и во подобри верзии од ајфон, и поефтино. Има на Алиекспрес промоции повремени, но треба да знаеш кои се, и за 5$ има со ист ајфон но “тетката“ си отворила своја фирма.
Гнасава ми влезе преку решеткамод туш кабина. Додека мм се бањаше па ја видел како искача. Сега имам 10 очи отворени секое влегување и секое бањање. Па уште како што имам језа од инсекти, ми се стемни. Што стави?
Мислам дека со старите сапуни, не од новите течните и другите (сапун за перење), мислам во кам има, ќе можеш без да се раствори бојата. (а можда сум грешка, провери на мало делче) П.С. Од старите твои постови, на “Партизанска“ пазарот кога идеш од “Ѓорче“ на почеток првиот влез помал (не за кола), првите тезги/а имаш за правосмукалката делови (вчера проверив).