Денес почнува 11тиот месец во исламот. Ако ти е телефонот земен од мобилара, под датумот во календарот ќе видиш 1/11 .. Веројатно од дубаи или негде натаму ти е телефонот, па ги има и двата календари во календарот..
До пред месец дена без тоа ми беше датумот. Телефонот го имам 3 години. Зошто сега почна да покажува така? Мислев некоја опција случајно да не сум подесила, ама не можам да најдам во сетингс.
Dali nekoj skoro ima zemeno izvod, podnesov elektronski ama dve nedeli nisto znam strajkuvaa ama dali seuste...
Каде има да се купи мал блендер, нешто слично како nutri bullet само поевтина варијанта до кај 1000-1500 денари ?
Знае некој што е на Халк банка да ми објасни како од апликацијата да пратам пари на сметка друга без да одам во банка?
Многу убави работи имаат Reserved на странава и по странство, кај нас го носат само шкартот, мислам дека го нема, барем колку што јас гледав а бев пред 2 дена..
Hepl mi feminki, pokaneta sum na imenden kaj majka mu na deckoto, vo restoran ke odime na vechera site familijarno( prv pat ke mu e zapoznaam familijata), predlog kazete mi kako da se oblecham neznam???