Јас ќе одам, саемот е од 7 до 9 овој месец, веројатно се планирал за порано па е поместен па информацијата во линкот погоре е застарена. Еве ја страната на Саем на жена http://www.saemnazena.mk/ БИДЕТЕ ПОСЕБНИ 7 – 9 декември 2012 Работно време: Петок: 11 - 22 ч. Сабота: 10.30 - 20.30 ч. Недела: 10:30 - 20:30 ч. Скопски Саем - Хала 3 Влезници достапни на билетарата на Скопски Саем
Кај да најдам карти за натпреваров Македонија-Шведска во ракомет за в четврток, освен она Папилон? Јас една наградна добив од Вип, е сеа друштво некој треба да ми прави, а карти нема.
немојте да ме плашите-едвај чекам саем на жената ги пребарав сите теми од мода и стил, и никаде не можам да најдам ништо за чанти имам една од Авон на врзување е ко торбичка, нели имаше 2 јас ја имам таа ко темно-тиркизна така нешто е недефинирана боја и незнам со што би ја искомбинирала така си стои позади врата и си фака прашина.
Зависно од тежината на писмото,колку е потешко толку плаќањето чини повеќе.Стига одприлика за недела ден,а ако се праќа авиноски тоа се доплаќа и чини поскапо
блузата однеси ја кај некој што знае да шие ,да ја стесни на машина . Не би ти препорачала во врела вода зависи што матријал е може и да се растегни.А за тоа второто тешко дека ќе можеш да го рашириш за 2 броја,знам да шијам па од искуство ти кажувам.
За Америка-Австралија е 50-60 (ова за праќање честитка), а стигнуваат отприлика за недела до две. Зависи од нашиве...
Стварно појма немав кај да пишам, ми треба некој да ми кажи некој вид на Мултимедиски програми, или ако има некоја шо студира информатика нека ми пиши Inbox, однапред Фала.
Не не треба да закажеш си одиш директно само упат ти треба во Вторникот штрајкуваа да не има некој информација до кога ќе им трае штрајков ?
http://www.mpfour.pl/products_pictures/AU231_duzy.jpg Луѓенца имам МП3 ваква ама долго време ја немам користено и сеа неможам ни да ставам нешто песни ни да ги избришам старите ми вика дека правата се заштитени на дискот незнам што може да му е проблемов. Пробав и формат да му направам ама нејкит , некој да се разбира од вакви работи ???
ГТЦ до 8 или 9 (не сум сигурна дали можеби до 9 работат), а во чаршија затвараат многу порано, околу 4-5.
Не да има! Уште пред 2 недели беше се донесено новогодишно, од елки, лампиони, дедо мразковци, ирваси и триста чуда новогодишни.