Исто како и апчињата. Ако немаш воопшто концентрација апчињата нема магично да ти ја создадат. Не функционира тоа така.
Во Зегин има едни како ампули,фармацевтот ми ги препорача како многу ефикасни,на природна база,германски.Баш ми рече студент ги земал и бил задоволен.Ама не се сеќавам на името.Прашај во Зегин, можеби тие ќе се сетат.Околу 60 денари беше ампула.
Ако имаш подолг период намалена концентрација треба да видиш од што е. Исто така ако внесуваш суплементи треба подолг период да ги внесуваш(еве на пример јас сите овие ги имам пробано и заборавав да ги пијам, која иронија ) за да забележиш подобрување. Така што само да ти кажам да не очекуваш дека ќе се напиеш едно апче и веднаш ќе бидеш сконцентрирана од сабајле до вечер.
Здраво, За влез во земја на ЕУ ми бараат рапид тест во еу дигитален ковид формат. има ли порталот вакцинација.мк опција да внесеш резултати од пцр или рапид тест?
Јас имам отстрането со пегла. Ќе земеш обичн бел лист, они А4 за у принтер и ќе го ставиш врз местото и одозгора со пегла ќе поминуваш. Внимавај само да не го изгориш листот.
Сакам да прашам дали некој/а знае како да тагирам Инстаграм профил во објава на Фејсбук ? Тагирањето во текстот (со клик да се отвара тагнатиот Инстаграм профил).
Може, еве често ми излегува така. Фејсбук страница тагирала одредена личност во нивен пост и со клик се отвара Инстаграм профилот на личноста.