А 10 денарката само стуткана еее. Срчката ме стрефи, сочувство. Непишано правило е, ако се тивки нешто се случва.
Ова иначе 10денарката и доларчето ги чував. Искрено, не знам дали да се смеам или плачам. И ова дочекав од неа
Погодила она меѓу 1 долар и 10 денари, 50ки да цепа. Најинтересна боичка можеби? Да е жива и здрава се случило веќе.
Имам другарче, ги лажеше странците дека 10 денари вредат колку 100 евра, кој ќе ги скини ќе му ги дај парите. Се засилија, се отепаја од мачење и ништо, си останаа бев "100" евра. @mssuniquee https://kariera.mk/article/2432/nbr...ite-so-oshtetenite-pari-i-kako-da-gi-zamenite
Што да се однесе како поклон од Македонија, храна ли пијалок, или нешто друго? Работна посета на странци што не биле во МК, па да им се долови нешто типично за нашево поднебје
Дали има некој што работи во Телекабел како монтер - ако може да ми пише во порака или овде за условите (работно време, плата), фала однапред!
Ма не, и така мала е она многу од кај да знае ☺️ Она нека ни е жива и здрава и малце помирна, за друго ние сме тука☺️ Да можев да ставам видео како ги лепат со татко и, и се смеат..❤️
Здраво на сите, дали може во Македонија да се направи одмор за илјада евра 5 души. 2 возрасни и 3 деца? И каде. Фала