девојки ај ако има некоја што се разбира од начин на аплицирање на студентските стипендии нека ми пише по лп сакам да прашам нешо
Луѓе кај да најдам капа ко дедо мраз,само без светки и глупости такви,онака класична и да не е мн тенка?
Работи,а зашто не би работел не е никаков празник денес. Јас работам денес,и мислам дека сите работат.
Војдан Чернодрински, Петар Поп Арсов, Димо Хаџи Димов, Владо Тасевски, Христијан Тодоровски Карпош, Лазо Трповски, Братство и тоа што е во Бардовци, Аврам Писевски мислам дека се вика. Мислам дека сите ги набројав.
Некоја страна на интернет да ми препорачате каде има нацрт на плетки за џемперчи, шалчиња.. Значи не слики само од готови џемпери туку и како се плетат.
Мене ме интересира дали некој знае да израчуна РАНГ на матрица и да реши матрица по Гаусова метода ? Би ви била благодарна до крајот на животот.
дали може електролитите да се растварат во нешто друго да не биде вода оти ептен е гадно со вода не се пие
Девојки работи ли денес Базаро? (ме интересира за тоа во Соравија што е) Ве молам, ако знае некоја, итно ми е..