Тоа од А1 што е да нема роаминг во соседниве земји, важи и е бесплатно ако вртиме од тука таму или само ако личноста врти од таму? Секако зборувам за македонски државјанин што привремено престојува.
Провери и во Само, мислам дека ја видов само не знам дали ја имаат и за продавање. Прашај си, они многу носат. Вчера прочитав дека се договориле и дека е во мирување протестот и дека ќе почнат со работа
Види разгледај низ продавничките кај бит пазар или кисела вода ако не сакаш некои многу квалитетни. Или па онлајн по страниве сигурно има некои.
Ми треба еден смешен совет. Ќе преспијам во Охрид една вечер, сама, и кога веќе сум таму сакам да искористам да отидам до плажа кога ќе сум слободна. Прашањето ми е што да правам со битните ствари додека се капам во езеро? Вие што идете на одмор со партнери, со молитви ли ги чувате стварите додека се капете заедно?
Ние обично во прв ред фаќаме лежалки каде и да одиме, не ги носам сите пари со мене, а мобилниот тоа е тоа на ризик, ѕиркам во меѓувреме
Не земаш битни ствари. Оставаш во соба. Пари носиш колку што мислиш да потрошиш на плажа. Ако мислиш на телефонот тоа е. Ризик.
Дали некој може да преведе дали е подобро да се користи послаб соковник или појак, не разбрав баш од сликава? Фала однапред
Па според ова што е напишано.Најдобро е поспора брзина на цедење.Тој модел имал завртка(auger) која се движела со помала брзина и го цедела сокот од зеленчукот и овошјето. 5 пати повеќе витамин Ц ќе има во споро цедење отколку во брзо.
Не знам каде да го поставам прашањево, малце е без врска Дали би се почувствувале неубаво, незгодно да сте во танга костим за капење пред родителите на вашиот партнер? Мене ми е крајно глупаво, летово ќе одат и тие со нас, т.е и дм и тие имаат одмор од ист ден, нмв ајде, и му викам на дм дека крајно глупо е така да шетам пред татко му, он негира. Зарем треба бапски костим да земам само заради тоа? Како би постапиле да сте на мое место ?