И мене би ми било незгодно, да сме сами со дечкото да би носела, ама пред родители дефинитивно не, земи си обични бикини има сега премногу избор
Јас не би ако се класична танга, ни пред нив, а ни пред никого. Мене искрено не ми изгледа убаво и танга признавам само под облека. Ама па затоа многу убаво ми изгледа полутанга, односно brazilian или cheeky или како и да се викаат. Спојлер
Дали има воопшто термин за вадење пасош сега? Бидејќи онлајн апликацијата за сите можни термини вика дека нема термин, па не знам дали не им работи како што треба апликацијата или до толку стварно да нема термин..?
Да се јавиш да прашаш најарно кога има прв слободен термин. На домашните на крај на април им закажаа за крај на мај. И тогаш беше многу гужва, сега сигурно уште поќе.
За вакво конче зборувам. Како се врзува за да може да се подесува должината на ланчето? На сликата има две чворчиња. Спојлер: Слика
Дали некаде можам да однесам патики на перење? Се работи за бели патики со црвено а приметив црвеното пушта малку боја па да не ризикувам...
Колку провизија би ми земале во MoneyGram или Western Union за праќање околу 40.000 МКД? Што е поисплатливо?
Знам дека има онлајн верзија на вестерн за праќање пари брат ми ја користеше и многу е мала провизијата можда 5 евра за таа сума ќе те фати а вака на шалтер на вестерн многу поскапо му доаѓа..