Пробај Western Union онлајн пушти...мене за 20.000 денари ми наплатија само 3.90 евра.... на шалтер за тие пари ми земаа околу 30 евра
И да ги однесеш на хемиско може пак да пуштат. Веројатно бојата се разлева. Најдобро чисти ги со влажна марамица на белиот дел или со четка и паста за заби, има туторијали на јутуб, меѓутоа што и да одбереш нека биде рачно, не во машина.
А што доколку недај боже нешто не е во ред? Во петок е на тест маж ми. Ептен сум загрижена. Со апчиња се решава нешто или?
А шо ќе прави спермокултура или спермограм ? Ако има некоја бактерија ќе ви дадат антибиотик, за тоа другото не сум баш запознаена што терапии даваат и што се лошите опции.
Здраво девојки, Некој да препорача добра продавница за материјали за шиење машки палта? Во Скопје. Може тука да одговори, а може и во лп. Фала однапред.
Спојлер Здраво, дали ваквите четки или фен за коса конкретно овој на сликата помага косата да се извитка како на сликата, јас имам полу виткана коса, сакам некогаш цела да ја направам, но не знам со што би можела ова ми излезе случајно на тикток па да прашам доколку некој го има овој фен или што и да е?
Делов се вика дифузер, со некои фенови го има како додаток, со некои не. Имаш куп видеа на Youtube како се користи
Пишав и во тема правни проблеми, може некој ќе знае и тука да ми одговори. Прашањето е, дали може основач и управител на фирма, да си остане сопственик на фирмата и по одење во пензија, фирмата ќе има +1 вработено лице, а пензионерот (сопственикот) по потреба да работи со договор на дело за консултантски услуги, а да си е корисник на пензија ( старосна ) Благодарам
Duolingo-besplatna app li e ili se praka?Nekade procitav deka e besplatna nekade deka samo prvite 14 dena.Ako znae nekoj