Обичната верзија е бесплатна, а се плаќа само ако сакаш премиум да биде без адови или пак да не изгубиш дијаманти ако срушиш streak и некои слични бенефити Ама за онака учење доволна ти е обичната верзија
Дали за лекарско вадење за возачка дозвола,т.е за истечено лекарско уверение е потребно да се оди повторно на Црвен Крст? Фактички прашањето ми е што сега е потребно за лекарско уверение за повторно да се извади?
Дали некој ја активирал опцијата за замена на нет од А1 сеф за интернет во роаминг? Сакам да ја активирам ама ми е страв откако ќе заврши интернетот да не ми пресметаат на сметка.
Сакам да се преселам во Скопје за некој месец од сега. Ќе живеам сама без цимери, па не знам дали вреди да се купи или под ќирија барем за почеток? Што е подобро куќа или стан? Некој што е повеќе информиран да сподели инфо колку е м2 во Аеродром и Кисела вода? И отприлика цена за еднособен и двособен стан. Може и лп да ми објаснете. Благодарам.
За инвестиција е подобро куќа со двор, за кирија е поисплатливо стан. Само во моментов м2 е многу рипнат за купување, но поубаво ако е за долг рок преселбата да се инвестира во недвижнина, наместо кирија да се плаќа. Аеродром барем е преполн со нови згради, станови еден тон за продажба.
Нема најефтина, сите имаат ист ценовник освен ако не се договориш со некој таксист по друга цена. До св. Наум најефтино е со автобус.
Не знаев кај да го поставам прашањето: @vitamina Дали Италија бара Пцр тест/брз тест/вакцини за влез?
Последен пат кога читав ради сестра ми бараа три дози. Толку. Најсигурно вака. Ако немаш трета доза онда тест. Тоа е.