Во продавници за копчиња, макари и на тезгите на пазарчињата би требало да има. Порано имаше на најгорниот спрат од СитиМол, сега не знам дали уште постои и дали уште имаат продавница таму. Може да се најде и на старо на пазар3.
Лего имаш скоро во сите продавници за играчки по доста пристапни цени ама не се оргиналните лего. Ако сакаш со логото Lego,имаш во продавниците на Крш во ситимол,капитол и гтц.
Зошто во смс пораки кај некој е како разговор на чет, пишува кога е прочитана пораката, се појавуваат такви точки кога тој/таа пишува, има такви за да можеш да реагираш на порака..? А кај други не? Од што зависи тоа?
Може да е до самиот модел на телефон, а може да провериш и низ опциите за пораки дали постои таква можност кај тебе. Едит: еве кај мене има таква опција.
Здраво. Еден мал проблем. Ќерка ми некако претиснала некаде и ова е појавено на екран. Како да го тргнеме оти звук нема? Да напоменам дека не е на муте, има пуштено глас само звук нема. Исто така и кај звук проверивме ама никаде не се искл. Исто така само на програмите нема звук на нетфликс и јутуб има.
Дали е проблем тоа што сум пријавена на полно работно време ова лето а истовремено и студирам? (почнувам семестар во октомври) Не знам како одат работиве.
Дали некој знае правила за пишување на есеј за средно образование? Делови и број на зборови? Ги прашав колешките по македонски, рекоа дека не знаат . Благодарам однапред
Неможев да најдам соодветно место каде да прашам,но дали некој брзо има патувано до Бугарија,и дали ви бараа сертфикати за вакцина?
Делови се вовед 1 параграф, главен дел 2-3 зависи од тема и примери, и заклучок 1 параграф. Број ма зборови е околу 350, плус минус 20 збора. За сигурно провери од претходни матури што полагале, колку пишува таму, толку е.