Темава не е соодветна за ова мислење . Инаку , сам/а можеш да го извадиш со клешта оние што се шпицасти напред , а . к . а види слика но внимавај да имаат гумирана рачка , за да не те удри струја .. Исклучи ја струјата од осигурач во цела куќа па извади го .. Не знам , не мораш да викаш електричар , не е нешто толку страшно што не можеш сам/а да го решиш . Е сега , ако си баксуз , ни не пробувај , викај помош од татко , мајка било кој .
Ти благодарам многу,ова го направив,ама проблемот е за нумерирањето на страници.Дали можеби знаеш овде на сликата каде е таа опција првиот страни да не се нумерирани,туку од 4 ми треба,т.е од вовед.
Izvadi mu gi cvetovite bidejki se lepeni, mojot ne mrdase cmaese slucajno clenka od forumov mi kaza deka e cvetot zalepen go odlepiv i sega si raste, voda stavam 2 pati nedelno ako ima potreba bidejki pola den go pece sonce
може некој да ми објасни како иде ова со стипендииве? имам над 7,5 просек и досега се` положено ама не сфаќам. овде читав https://mon.gov.mk/content/?id=4146 според просекот треба да сум трета група, ама ова глеам за математики, хемии физики, ние другиве од општествените факултети, цигани сме или шо?
Трета група - стипендии за студенти запишани на студиски програми од научните подрачја на природно-математичките, техничко-технолошките, биотехничките и/или медицинските науки. Не се вклучени општествени науки во третата група. Инаку, овие се дефицитарни струки, нормално дека ќе има повеќе бенефити за нив. За сите други минимум просек треба да е 8.00 за да може да се аплицира за стипендија.
ова со немање роаминг како функционира? некој со македонски број ако ми ѕвони од Србија, Црна Гора, не се чарџа така? а ако ѕвони некој со српски број од Србија, се наплаќа?
Девојки, итно ми е. Каде може да најдам страница или слично кадешто прават како оние натписи што светат во неонски бои?
ако два броја, се врзани на ист icloud, нема везе така? имам два броја, за различни сврхи, ама врзани се на еден акаунт.Да не ме ошурат?
Каде да купам/ нарачам (не сум баш сигурна за ова) ваков тип на столчиња? Имаше на акција во Стокомак и Кипер ама додека се наканив да појдам разграбале. На овој принцип да се не со по една шипка помалку. Спојлер
Друштво , сакам да прашам дали има некој што се занимава со “ Откривање на лозинка “ или по модерно кажано , ХАКЕР ? Ми треба хитно…
Добивам закани преку пораки на мобилен,како да дознаам кој е корисникот на бројчето,поточно чиј е бројот? Знам дека во салоните не даваат такви информации.