здраво, дали има некој да ми препорача каде можам да си направам нокти во околина на влае? а да се по пристапни цени
Итно Превоз од Охрид до Лептокарија, Грчка, дали има? Кај да барам? EDIT Од Лептокарија до Охрид. Ама може и обратно па ќе прашам таму дали може само за назад. Ми треба Скопје-Лептокарија, и Лептокарија-Охрид
ТА Вис- Пој, секоја сабота, може да си уплатите само превоз, 45€ правец ако не се лажам. http://vispoj.com.mk/mak/vila-atrium-leptokarija
Знае некој дали ноќните ќе се со изменет ред на возење?? Многу ми е битно. Гледам тие автобуси кои ми требаат после се по изменет сообраќај.Ама за после 12 не пишува.
Неможев да најдам тема па тука остана да напишам....дали има некој/а искуство со испукани капилари, решение со нив?
ми треба професионален сликар кој ќе напарви добри фотки за запросување во Охрид дали може порепорака од некој што живее /работи во Охрид ?
Ме интересира за субвенциите за клима, дали ќе ми дадат ако личната карта не ми е префрлена на новата адреса без разлика што живеам таму?
Не нема штом немаш ЛК од таму, но може некој твој од доверба со лична карта негова и апликација да аплицира и после да ти ги даде парите тебе
Од тие што биле или го работат тоа, дали бразилската мадеротерапија е подобар избор од класичната? Има ли резултати или да не фрлам пари?
Имам облека што никогаш не сум ја облекла, па сакав да прашам дали можам некаде да ги продадам, но тоа да не биде преку интернет бидејќи немам многу многу доверба... Ќе ги донирав во Црвен Крст, но се работи за свечена облека, така што не верувам дека на некој ќе му треба. Ако знае некој, нека пише.