Devojki se somnuvam deka maz mi me izneveruva. Potrebna mi e aplikacija za prislushkuvanje na telefonski razgovori bez on da znae dali nekoj mozhe da mi pomogne?
Ај пиши ми ќе се потрудам да те пуштам кај некој што разбира на темава. Попустите во Зара кога почнуваат и до кога? Може да ми кажете освен зара, други онлајн како Страдивариус,Бершка, има за македонија?
Sakam da naracam parfem od zara no vo dukjan go nema e sea nenormalnive 250 den dostava pisale deka se plakja stv ova? I dali do doma gi nosat ili vo posta gi zimame?
Golden decade aj videtevo bilo koja Zara dali go ima ne me nosi patot do tamu ako nekoj ideneka pise i ako go vidi parfemot zenski e
Да, 250ден е достава, на домашна адреса не ми стигна пратката, отидов јас си ја подигнав од Глобал пост така нешто беше
Дали има проверена и сигурна апликација на playstore за самсунг да ги видам избришаните повици (сите) како и смс пораките во последните 10-тина дена ?
Здраво дечки, имам едно прашање, со вереникот сме во план да одиме во хрватска за работа на подолг временски период, е сега ако некој бил, или е таму, може искуства да размените од кој град сте задоволни, газди, плата, смештај...
Дали со завршен смер акушерка мора да се работи исклучиво на гинекологија и гинеколошки амбуланти? Пример дали може да работиш патронажа, кај вакцините или кај систематскиот што му го прават на новороденчињата?