Ташните ги ставаат во хартиена ќеса. А јас каиш и новчаници сум купувала во кутија и мала хартиена ќеса. Нагласи им дека ти е за подарок, ќе ти го спакуваат убаво сигурно.
Како се движат цените за патување до германија со автобус или комбе? И дали некој знае дали можат да се праќаат по автобус поголеми пратки и што цена е? Благодарам
Ја прашав продеканката за настава и ми кажа доколку можам да постигнам и двете тогаш нема проблем но некако не ми е баш верно пошто сите ми викаат дека мора да се префрлам вонредно.. Ич не знам што да правам..
Ja taka znam da bese porano . Ako se vrabotis avtomatski odis na vonredno sega moze se smenile rabotite od togas so znam
Може ли да ми пише во порака некој/а доктор/а за исхрана после отстранување на тумор од дебело црево? И нешто дополнително да прашам.
Моментално сме во Египет на одмор…Маж ми веке 3 дена е со покачена температура 37 со 5 мах.2 дена Пред да тргнеме се осети малку не во ред и денот пред да тргнеме за сигурност напраи тест беше негативен.Кога стигнавме овде качи температура.Пие парацтамоли на 6 саати а од вчера и антибиотик од страв.Неможеме од хотелот да излеме тој ниту се бања…. Вечерва т.е сабајле во 3 ипол проверив има лет навистина се мислиме за враќање.Дајте ми совет незнам шо да праиме се плашам да не му биде полошо и ем да седиме у хотел ем стресови да собирам..Не е некоја голема температура да ама ипак сме дојдени да прошетаме да видиме напорни тури се овие плус ветар дува овде ко ненормален..да не му биде полошо …После веќе немаме директни летови … Хелпппп паничар сум пошо не сме едноставни кога ке се разболиме