Температурата не е висока, вирус хара. Парацетамол на 4 часа, витамин Ц многу вода, сокови,овошје. Туширање со млака вода. Пак ќе кажам многу вода во Египет климата е тешка поради топлото време. Не се плаши не е страшно, ќе мине.
Ама зошто па и антибиотик на таа температура, не треба ни парацетамол. Само често туширање со млака вода, макар и на пола час да се тушира, Ц витамин нека пие, многу течности посебно вода, не се плаши тоа не е некоја страшна температура.
Дечки може некој да ми каже за време на протестиве пред собрание, од 18ипол или 19 часот, каде кружи автобусот 22? Со оглед на тоа што е блокирано на рекорд?
Истото и јас го мислев и во Мк не ни обрнувам внимание на таа температура ама во друга држава сме друг контитент … Ипак поради некоја заштита ете да е некоја инфекција или бактерија…Не дајј боже да качи поише…. Не се осеќам безбедно знам дека не се игра со антибиотици ама ете некако за нијанса сум по безбедна со него Незнам шо да кажам во паника сум …
Ми треба топилка за восок лично за мене, да препорачате од која сте задоволни по можност да не е преку нет купена
Sto bi odnele na blizok/brat od decko koj pravi castenje zaradi zaminuvanje vo stranstvo? Malku mi e glupavo da se pojavam samo so vino/blago, a masko e pa ne znam sto bi bilo soodvetno da se odnese.
Едно прашање наменето за оние што се разбираат во шминка. Ова е руменило од Севентиин,го користам прилично неколку месеци,многу е добро и убаво ми стои.Но,ме мачи една работа час го нанесувам најчесто со прсти на лицето,а се појавија како грутчиња,дали е во ред или нешто не е во ред со руменилото? Еве прилог слика
јас сум задоволна од про вакс ги имаш и на пазар а и на фб но сепак ти кажа дека не си сакала од нет други незнам едино да си прашаш некоја козметичарка од каде го има таа купено топилката
Вака и мене сите руменила или било која шминка во прав ми се прават после некое време користење, мислам дека нема врска никаква. При пакување останале грутки, не е све еднакво срамнето во прав, бар јас мислам затоа дека се појавуваат.
Покрај pro wax мачор што пиша, имаш и italwax во Космо, ама е над 1000, а овие на pro wax дупло поевтини, а квалитетот е ист.
Decki stranica ili prodacnicka sto ke moye da me usluyi utre? Mi treba onakva kutiicka drvena so blaga i nekoe viski/pijalok. Ynaci bitno mi e da bide bryo da ne cekam so naracki
Не знаев дали овде или во правни совети да прашам, дали смее од алфите целосно да те претресат рандом при седење во парк?