Како да заработам пари ако ме бива за пишување есеи ..? Или многу исто би сакала да одам на презентации, да комуницирам со луѓе и слично
Помош! Знам дека прашањево не е за тука али итно ми треба помош Ај некој ако може да ми помогне каде можам да ги најдам европските стандарди за судство, или поточно европските стандарди на судскоправосоздавање
Баш вчера ги разгледував има и во ГТЦ на приземје , незнам како се вика продавницата во редот кај Кам маркет.Имаше голем избор на Лего играчки. И да прашам конкретно за Бугарија да пратиш обично плико, писмо , да не сте информирани колку чини и за колку време стасува ?
Знае ли некој да ми предложи некое место каде што има убаво топло чоколадо? пример некое кафуле каде што сте пиеле
Кажете ми на која страна да најдам убави зимски слики за позадина на компјутер (мислам,нешто,елка,сијалички,убава атмосфера... )
Како можам да најдам на нет нечија улична адреса познавајќи му име, презиме, град па и телефонски број?
на именикот на Македонски телеком обиди се-една феминка ми кажа за тоа ама изгледа дека сум ја избришала пораката
Ке ве молам итно ми е дали некоj знае коja е постапката и каде треба да се приjави за неприклучуванюе на таксиметар и неиздаванюе фискална сметка.
Знае некој како им е правилно име на ГЛОК ФУСТАНИ..?? Или па на англиски како се викаат,се утепав од гуглање и ништо Да не е набиран горе, туку глок.
Дали некаде низ Струмица има печатница, anything каде принтаат/печатат (како сакате ) апликации на чашки ? Имам една фикс-идеја и сакам да си ја реализирам.