Ги прашав преска на фб,уште наредниот ден ја пратиле порачката ама уште е во каргото. Значи каргото заебава. Цела недела чекам
И јас се изначекав, не знам за кое карго станува збор, ама мене уште втприот ден ми се јавија да ми кажат дека ја изгубиле пратката па после тек 5 тиот ден ми ја донесоа
Дечки кажете ми некоја инстаграм страна кај што продаваат ланчиња со иницијали на нив, ми треба баш такво ланче.
Што да и купам на другарка за именден? Книги не сака. За козметика е поспецифична. Накит и ташни не носи. Шминка не употребува.
Не е има проблематична кожа на лицето и не користи шминка. Обетки никогаш не носела, а има пандора алка и не носи ништо друго.
Еден ваучер од дм во вредност од 500 или 1000ден ќе ти заврши работа, зависи колку сте блиски. Па нека си купи што сака. Ваљда користи шампон и гел за туширање , евентуално таков сет некој. Или пијалок и бомбоњера. Јас за слави и имендени вакви работи давам.
Баш и јас мислев, немора шминка ама барем некоја крема ќе си избере за лице или шампон, крај краева четка за коса од ДМ