девојки знаете каде ги има апсолвентите од медицински факултет од годинава? кај да ги барам? на метеор страната не се
каде да направам онлајн CV? ми треба да стои на страната каде што ке го направам, на пример да дадам линк на некој од CVто.
Зависи што оперативен систем имаш, јас го имам Виндовс 7, и од ваму. си симнувам теми, имаш повеќе позадини во една тема и ти се менуваат на одредено време.
Глупо ми е прашањето знам. Сакам да коментирам на моден блог на наша блогерка, на блогспот е ама не сум регистрирана, а без тоа неможам да праќам коментари нели? Е сега, како да се регистрирам?
Мислам дека тоа треба да го овозможи блогерката, и тие што нсе регистрирани да коментираат, дали анонимно, дали ќе остаат маил или име сеедно. Провери дали девојката го има овозможено. На полето кај коментарот мислам дека има опција да си избереш, еве како тука http://maramasplace.blogspot.com/2012/1 ... mment-form Додека тебе ни ти шкоди на грлото, што има да кажуваме ние нормално или не,ако тебе ти паше, гурај. Во Москва на -20 јадат сладолет па никому ништо. Јас вакам викам the old unusual is the new normal!