Може ли помош некој што се разбира околу ова. На брат ми му го украле моб и месенџерот му е скроз избришан значи не можеш да му пишеш и ги нема ништо разговорите од него,, ФБ му е делитнат. Постои ли шанса да се врати ФБ? Моб знаеме не може, во цг се десило, полицијата рекла имаме работа сега не можеле моб да бараат
Дали пекарница Тохе во Автокоманда сѐ уште работи? Се сеќавам кога бев студентка во 2011та, на полноќ имам одено да купам од тие од пола метро пецивата. Уф какви беа, печени големи полнети со маслинки кашкавал да тече, пица и уште не знам какви имаше. Превкусно. Би одела во Скопје, само за да ги пробам пак. (*човече со лиги)
На дежурен се оди, тоа важи во работен ден навечер после работното време на матичниот (и неговата замена) и исто сабота, недела и празници.
Постои дежурна служба во одредени поликлиники. Едит: Еве линк каде има дежурни служби http://zdravstvo.gov.mk/dezhurnite-punktovi-vo-skopje-vo-sluzhba-na-gragjanite/ И на дежурен ако треба да дадат антибиотик даваат на црвена рецепта за на приватно да се купи.
Па во сабота не работат матичните. Или тебе ти е прашањето дали во понеделникот може уназад да го пише боледувањето од сабота? Јас колку што знам не може. А дежурните не отвораат боледувања.