И ние вака се собиравме како тинејџери нас не' бркаа со вода, ќе ни фрлеа 3-4 пати вода ќе не избањаа и сами си одевме...
Вода само истурајте им ништо не помага друго https://www.facebook.com/help/fblite/214376678584711 На видеово детално е чекор по чекор објаснето и за ајфон и за од пц/лаптоп
Може некоја што се запишува прва година на медицински факултет, да ми пише лп? Ми треба информација точно како оди процедурата, што се плаќа онлајн а што на уплатници
Ме изнасмеавте на цела мака . Всушност јас немам проблем да седат пред зграда и јас не сум многу постар од нив и ние сме седеле и се уште седиме, АМА не пред зграда туку во парк, плус овие откако ќе се испијанат се дерат прегласно, одеднаш пискотници и сл., а прозорите на лето ни се отворени, немаме во секоја соба клима . Како и да е фала ви на одговорите, иако немам искрено намера вода да им фрлам.
Здраво, каде можат да се купат кинески стапчиња? Ми требаат околу 30 пара, така што не ми е решение јадење во кинески ресторан А сум прашала од кај нив да купам не дозволуваат толкава количина, не знам зошто... иако би ги платила. Во Веро Тафталиџе нема, така што ми треба некое попроверено решение.
Kako srceto da go izlecam ima eden sto go sakam ama on e daleku ama jas nemozam da go zaboravam tj da se pomiram deka ne bidna nisto od nas help please