Ај ако знае некој да ми помогне околу резервирање карти за Синеплекс, дали се плаќа онлајн или се печати купон па на лице место се плаќа? Ми треба одговор итно доколку знае некој
Во Меркур рекламираат елки од 185cm за 1400 денари со гратис 36 лампиони ама какви се елките т.е, дали се густи и убави не знам..треба да се провери.
Да се надоврзам на муабетов ^, само заборавам да ве прашам, да не знаете каде можам Center shock да ги најдам, ако ги има уште
АКО сум јас нормална (не сум сигурна ) тогаш и ти си Без разлика кое годишно време е јас пијам исклучиво пијалоци од фрижидер
Порано ги имаше кај мене во школо,во една трафика.А ги имам сретнато неколку пати во СП и тинекс на каса.Ама незнам дали уште ги имаат
знае некој во аеродром каде има лотарија? сакам да купам бинго па дека тобако2 го затворија а по трафиките нема бинго и не знам од каде да земам.
Мислам дека во Никофон- т.ц. Бисер, позади главните скали (нивна десна страна) продаваат такви работи грепки,бинго..
Феминки, ќе ве молам да се советувате што е најдобар поклон за ментор и за комисија за одбрана на магистерски труд?? Тие што поминале низ ова искуство што подариле??? Фала однапред.
^цимерката моја неодамна дипломираше па тие од комисија ги почасти со благо и им купи по едно шише вино. јас мислам дека е доволно.
Ве молам за брз одговор.За да го одкодират телефонот во продавница треба прво да го вклучат со батерија и картичка или на друг начин го одкодираат?Позз
одкодирањето трае помалку од минута. само внесува код и толку. иначе телефонот треба да е полн да има батерија а картичка не мора имаа тие таму за да проверат потоа се надевам ме свати па би можеле точак, куќичка за играње, ако е машко голема формула... има многу идеи зависи до колку пари.
Девојки,ми треба ваша помош. Во петокот правевме проект со другарки ми од школо,хамерот е кај мене.Ама незнам како партал го направив го уништив и веќе не чини,а без него утре не смеам да се појавам во школо?!